AVANT-GARDEN®, et kosttilskudd med klinisk dokumentert helseeffekt til forsterkning av immunforsvaret.

Når det gjelder den kliniske undersøkelsen, så deltok 90 medisinerstudenter i denne på Universitetsklinikken Haukeland Sykehus i Bergen, i tre grupper på hver 30 studenter. Gruppe 1 fikk placebo, gruppe 2 fikk 1 tablett Avant-Garden og gruppe 3 fikk 3 tabletter Avant-Garden daglig i en periode på 2 måneder.

Det ble foretatt kontroller ved blodprøver for 17 immunparametre, der det ble fastslått den beskyttende og styrkende innflytelsen på de aktuelle og for immunforsvaret, med det som i statistisk sammenheng kalles overbevisende eller signifikant virkning. Dette var friske studenter, og de ble ikke utsatt for noe smitte av noen art, men ble utsatt for det vanlige smittepresset i et hvert miljø.

DOPINGANALYSE

DA SÅ MANGE IDRETTSUTØVERE HAR SPURT OM DE KAN BRUKE AVANT-GARDEN FOR Å SIKRE AT DE ALLTID KAN STILLE TIL START OG BYGGE OPP SIN FORMKURVE, HAR VI FORETATT EN OFFISIELL DOPINGANALYSE. DENNE VISER KLART AT AVANT-GARDEN ER FRI FOR DOPING FOR ALLE DE 20 STOFFENE SOM INNGÅR I DOPINGKONTROLLEN SOM VISES HER:

avant1  IMAGE0004 small 2  red small 2  IMAGE0004 small 2  red small 2

 

I praksis er det umulig for den enkelte idrettsutøver å vite om et kosttilskudd er dopingfritt eller ikke. Der er ingen som kan gi noen garantier fra de offisielle organer og det er hver enkelts ansvar hva en spiser og drikker. Den enkelte kan heller ikke be om å få utført dopinganalyser til eget bruk gjennom de offisielle organer i Norge.
For å hjelpe hver enkelt med dette spørsmålet, har vi sett det som vår plikt å innhente og offentliggjøre den offisielle internasjonale Dopinganalysen av Avant-Garden, så alle idrettsutøvere får kjennskap til at produktet er dopingfritt og trygt kan brukes.

Vi har benyttet oss av det nordiske laboratoriesamarbeidet ANALYCEN ved hovedlaboratoriet i Lidkjøping i Sverige. Det kommer vi til å gjøre regelmessig ved all ny produksjon ved fabrikkanlegget som har høyeste EU-godkjenning for renhet og hygiene og som ligger i Norge.

Der finnes ingen mulighet for innblanding av fremmede stoffer og det er der avgitt erklæringer og attester om, i samsvar med EU-regelverket.
Vi kan derfor som ansvarlige produsenter dokumentere at Avant-Garden trygt kan brukes av alle, også toppidrettsutøvere.

annonseplakat

produktbilde

AVANT-GARDEN TAR ANSVAR I ARBEIDSLIVET,

IDRETTEN OG PRIVATLIVET

AVANT-GARDEN ER DIN PERSONLIGE LIVVAKT !