HERPES TYPE 1 OG 2 / HELVEDESILD

Kvitt herpes etter 3 tabletter Avant-Garden til frokost + 3 til middag.

*****

Har ingen herpesutbrudd etter at jeg begynte med Avant-Garden. Lite forkjølelse, føler meg i bedre form. Har prøvd mange ting, men dette er det einaste som har hjelpt, kjem til å fortsettja. Tørr ikkje slutta .

*****

Jeg ble kvitt Herpes etter å ha tatt 4 tabletter til frokost.

*****

Har ikke herpes lengre, tar 4 Avant-Garden til frokost og 3 til middag. Kvitt forkjølelse og bronkitt. Jeg hadde tidligere hyppige utbrudd. Dersom jeg slurver med Avant-Garden kommer herpesen kjapt. Min mor har fått lungekreft og jeg har kjøpt Avant-Garden til henne for å øke immunforsvaret. Håper det hjelper når hun skal til med cellegift og stråling.

*****

Hadde 6-7 utbrudd av Herpes i året som varte fra 7-10 dg. hver gang. Spiste 3 tabl. Avant-Garden til frokost. Kvitt alle utbrudd nå. Også kvitt forkjølelse. I bedre form.

*****

Avant-Garden fjernet mine herpesutbrudd. Men hvis jeg hopper over av og til får jeg tendenser til herpes.(Fra Avant-Garden A/S: En må ta Avant-Garden hver dag, hele året for å oppnå ønsket effekt).

*****

Jeg har 2-4 herpes-utbrudd i året med 2-3 ukers varighet. Det siste året har jeg hatt to små munnsår mot tidligere 2-3 store, og de varer kortere tid, så jeg ser en stor forskjell. Jeg har vært plaget av store arr etter utbruddene, men de er blitt mer usynlige. Sårene har vært så store at jeg har vært inne mest mulig, mens de var som verst. Siden jeg begynte med Avant-Garden har det gått bedre.

*****

Jeg har nå brukt Avant-Garden( 3 tabl.) daglig i nesten et år og har ikke hatt Herpes-sår eller vært forkjølet i hele vinter. Har ikke tatt tablettene på 3-4 uker og har nå fått sår på munnen igjen, så det er tydelig at tablettene har den virkningen som er lovet. Neglene mine har også blitt sterkere, så jeg har tenkt å fortsette med Avant-Garden, de har gitt forventet resultat.

Nå også uten oppkravsgebyret, det er fint!

*****

Hadde tidligere 2-3 herpes-utbrudd i året som alle varte i 7 dager. Ingen utbrudd nå. Mindre hoste, kvitt forkjølelse. Hår og negler er blitt sterkere og utbrudd av munnsår har vorte vekk, så det er kjempefint.

*****

Har vært plaget med herpes på hoften, med sterke smerter i hele foten i 40 år, så dette har hjulpet meg.

*****

Hadde tidligere 4-6 herpes-utbrudd i året som pleide å vare i 1-3 uker hver gang. Har ikke hatt herpes etter at jeg brukte Avant-Garden.

*****

Kvitt forkjølelse. Etter å ha brukt Avant-Garden i over ett år, har jeg ikke hatt noen herpes-utbrudd, og vært mye mindre forkjølet.

*****

Jeg har Herpes-utbrudd 10-15 ganger i året som hver varer i ca. en uke. Har vært plaget med Herpes regelmessig i 10-15 år. Begynte å ta Avant-Garden i nov. 2002 og registrerte umiddelbar positiv virkning. Hadde to svake utbrudd på 6 mnd. Sluttet å ta Avant-Garden i mai 2003 og fikk en måned senere 3 kraftige utbrudd. Avant-Garden ga meg den første herpesfrie perioden på over 10 år, det kan ikke være tilfeldig.

*****

Kvitt forkjølelse og luftveisinfeksjoner. Sliter fælt med Herpes, men føler at Avant-Garden hjelper. Tar no fast 7 stk./dg.

*****

Hei.

Jeg er en mann på 32 år som har levd et sunt, sporty og aktivt liv i alle år.

For 3 år siden fikk jeg konstatert Herpes 2 på kjønnsorganet og dette satte meg tilbake både fysisk og psykisk da jeg hadde hyppige utbrudd som virkelig tæret på livsenergien. Trening måtte kun gjøres i lette økter og fester med alkohol resulterte nesten alltid i et utbrudd noen dager etterpå.

Jeg har alltid vært forsiktig med å ta piller eller medisiner inntil eneste utvei ble Valtrex på blå resept i 2 år. Dette tok jeg etter hvert hver dag forebyggende, men selv da kunne det komme utbrudd.

For ca. 2,5 måned siden kom jeg over Avant-Garden på nettet. Har kikket på mange useriøse sider som har vidunderkurer mot Herpes og vet hvor sårbar man er i desperasjon etter å finne en løsning på denne plagen. Etter å ha lest nøye gjennom siden fikk jeg lyst til å prøve produktet, og kjøpte et glass en uke før jeg la ut på en ferie til Australia i 2 uker. Etter hjemkomst ble glasset tomt og etter 4 dager uten Avant-Garden og med en skikkelig fest på toppen, fikk jeg utbrudd igjen.

Hver morgen tar jeg nå 3 piller Avant-Garden med en skje tran. Ved slik bruk har jeg ikke hatt noen utbrudd av Herpes 2 som jeg normalt har hatt med en måneds mellomrom de siste årene. Istendenfor å ta Valtrex for å minske utbruddene, tar jeg nå Avant-Garden for å slippe dem.

Jeg merket også et snev av vanlig vårforkjølelse, økte dosen til sju piller om dagen i 2 dager og forkjølelsen slapp taket. I tillegg har et vedvarende sår i neseboret også blitt borte. Jeg har også startet med tyngre treningsøkter og er svært spent på hvordan det vil gå i tiden fremover.

Disse positive oppdagelsene gjør meg svært fornøyd og jeg ønsker at flere med mitt utgangspunkt skal prøve Avant-Garden for å hindre utbrudd fremfor å bruke legemidler som kun minsker utbruddet. Jeg kjenner meg som en god ambassadør for produktet og ønsker å kunne bidra til at flere får øynene opp for dette med min historie.

Ellers opprører det meg at ikke legestanden i Norge har fått øynene opp for Avant-Garden. Olafiaklinikken i Oslo som er full av ”spesialister” bør snarest få oversendt listene deres over fornøyde brukere så de kan gi råd som hjelper i fremtiden.

Avslutningsvis ønsker jeg å vite mer om de økonomiske betingelsene rundt medlemsskap i Avant-Garden Helseklubb. Mange takk for et fantastisk produkt som jeg håper kommer på Blå resept.

*****

2 tabletter om morgenen og to tabletter om kvelden, føler meg mye bedre og ingen herpes.

*****

Har tatt 2 tabletter om morgenen og 3 om ettermiddagen, herpes ble borte fra nesen og fra leppen.

*****

Jeg tenkte jeg kunne fortsette med tabletter. Det betyr mye for mitt velvære å være kvitt herpes-utbruddene.

*****

Mindre herpes-utbrudd, kom i nese og på leppen ved forkjølelse, og på leppen ved sterk soling. Har bare hatt 2 lette utbrudd siden 15/11/02 da jeg startet med Avant-Garden.(Fra Avant-Garden A/S: Ved en bedre frokost vil Herpes-utbruddene utebli, når en tar Avant-Garden hver dag).

*****

Herpes forsvant etter 6 dager ved 2 tabletter. Har ikke hatt utbrudd siden.

*****

Fulgte dosering og tatt opptil 7 tabletter ved herpes-utbrudd. Har tidligere prøvd alt på markedet, men ingenting har virket. Vil fortsette med Avant-Garden for det virker, mindre smerter og de blir lettere etter hvert. Håper bedringen fortsetter.

*****

Har i 2-3 år hatt mye magesmerter som ligner på magesår-symptomer, uten at dette er påvist. Dette har bedret seg betydelig og jeg tror at det er pga. Avant-Garden.

*****

Hadde ikke fått utbrudd av herpes på lenge. Tar 2 Avant-Garden hver morgen ifra da jeg mottok boksen. Etter noen uker fikk jeg likevel munnsår og ble veldig skuffet. Dette varte som vanlig en drøy uke, selv om jeg trappet opp inntaket av Avant-Garden til 6 tabletter daglig. Jeg har det betydelig bedre i magen og kan ikke si at jeg har gjort endringer i kosten som skulle si dette. Tror det må være Avant-Garden som har hjulpet.(Fra Avant-Garden A/S. Her ble det gitt råd om en mer fettrik frokost og herpes-utslettet forsvant).

*****

Dro på ferie til Mexico, var mindre plaget med munnsår/herpes til tross for soling. Bruker også Zovirax i tilfelle utbrudd. Benyttet Valtrex-tabletter da jeg bodde i USA. Har kjøpt nytt glass med Avant-Garden.

*****

Jeg har vært plaget av herpes i hele mitt liv, jeg er 62 år gammel. Jeg tar 2 tabletter hver dag, og skulle jeg være så uheldig at jeg begynner å få sår på leppe og rundt munnen tar jeg ett par ekstra Avant-Garden i ett par dager, det går tilbake og blir ikke noe utav det. Så jeg er deg veldig takknemlig for at det endelig er hjelp å få.

*****

Har hatt utbrudd ofte, 2-3 uker om gangen. Ikke nå lenger. Jeg har hatt autoimmun hemolytisk anemi i 9-10 år. Får ofte virus som utløser anemien. Etter at jeg begynte med Avant-Garden har jeg ikke hatt virus. Har og hatt urinveisinfeksjon hver uke i flere år, men etter Avant-Garden har jeg ikke hatt det en eneste gang. Snart 12 uker siden sist. Er begynt på glass 2. Tar 3 piller hver morgen. Fortsetter det slik vil jeg aldri slutte å ta Avant-Garden. Jeg anbefaler alle med spesielt urinveisinfeksjon å ta Avant-Garden.

*****

Har hostet like mye, men har ikke hatt nye herpes-utbrudd i denne tiden. Men har kjøpt ny boks med Avant-Garden og vil fortsette å ta disse tablettene fremover. Har tro på dette.

*****

Når jeg fikk utbrudd så var jeg hoven rundt munnen i 2-3 dager. Dette var ikke tilfelle denne gangen. Det gikk mye fortere over.

*****

Herpes forsvant – tok 7 tabletter om dagen, hver dag, herpes forsvant etter 3 dager, men ingen kvalme eller syke som vanlig.

*****

Leppene mine ble som nye, men jeg må ta tablettene.

*****

Tusen takk for at jeg fikk prøve Avant-Garden, er helt kvitt herpes!(Fra Avant-Garden A/S: Ved introduksjonen ga vi ut en del vareprøver til en del av ukebladet Hjemmets lesere). Godt nytt år! Hvor får en kjøpt dem?(Fra Avant-Garden A/S: Selges i landets ledende helsekostbutikker og på internett, www.avant-garden.no).

*****

Etter at jeg begynte med Avant-Garden har jeg følt meg bedre og har lettere for å planlegge turer i forhold til ikke å være redd for utbrudd av herpes. Noe minus med tablettene er at de er litt for store synes jeg, jeg har nemlig litt vanskelig med å svelge store tabletter(Fra Avant-Garden A/S: Tablettene kan tygges).

*****

Har tatt 2 tabletter til frokost hver dag til glasset var tomt og ikke hatt skikkelig forkjølelse eller herpes-utbrudd siden.

*****

Det virker! Har ikke hatt de store forkjølelsessårene jeg pleier å ha i munnen(Siden jeg var barn).

*****

Hevelse og ømhet rundt munnen var borte etter 3 dager, og det synes jeg var flott.

*****

Angrep av fotsopp er borte, herpes rundt munnen og kjønnsherpes er borte. Små vorter på penis er borte. Huden har i det hele forandret seg til det bedre.

*****

Tarmfunksjonen fungerer ypperlig. Ett utrolig flott produkt. Jeg ble kvitt mine plager etter ca. 1 uke. Utrolig, herpes på 2 dager.

*****

Synes det er kjempegøy å være kvitt alle de hvite blemmene som kommer i munnen hele tiden og herpes munnsår på leppene har vært fraværende.

*****

Har hatt herpesutslett hver dag i flere år.
Dette brevet skriver jeg i glede. Gleden over at Avant-Garden har gitt meg så meget glede i den senere tid. Opplagtheten er merkbart bedre, noe både jeg og andre har stor glede av. Det er helt utrolig hvordan jeg har kommet meg, både fysisk og psykisk, takket være Avant-Garden. Munnsårene over hele underleppen er fullstendig borte.

Jeg er plaget av astma og allergi, men det som er forskjellen før og nå er at medisinene jeg tar, spray for astma og 1 allergitablett hver dag, har mye bedre effekt. Jeg må fortsatt benytte medikamenter, men før måtte jeg spraye meg vesentlig mer enn nå. Samtidig er jeg blitt mer avslappet og sindig.

Jeg tror og vet nå etter hvert at Avant-Garden gir meg surstoff til hjernen slik at depresjon er nærmest utelukket.(Fra Avant-Garden A/S: Dette er faktisk målt i en annen sammenheng).

*****

Jeg forstår at du hørte på min stemme at den var preget av optimal glede. Jeg takker for hjelpen og er lykkelig for at jeg tok kontakt med deg. Dette kommer fra hjertet.

For en stund siden var jeg angrepet av en virus influensa, grønt slim både fra luftveien og nesen. Jeg var litt bekymret for meg selv da. Etter 3 netter med voldsom svetting var det hele over. Mine venner var plaget med disse virusene opptil 5 uker.

Stikkordet for min utvikling med bruk av Avant-Garden:

OPPLAGTHET VITALITET

Bedre hverdag, både fysisk og psykisk - mer sosialt liv. Bedre samarbeid med mine medmennesker. Styrket immunforsvar. Dette er bare noen momentoes jeg prøver å skrive nå i dag. Avant-Garden er kort skrevet utrolig og helbredende.

*****

Kjære Hjemmet!

Jeg er en jente på 16 år som har hatt Herpes Simplex nesten hele livet mitt. Jeg har utbrudd opp til flere ganger i måneden, og med utbrudd følger det med slapphet, tretthet, depresjoner, nedsatt konsentrasjonsevne og hodepine. Utbruddene varer i 1-2 uker av gangen. Dette har vært veldig plagsomt. Legene har vært til lite hjelp, de har bare puttet i meg masse medisiner (Zovirax, Valtrex) med mange bivirkninger slik at jeg bare ble enda mer utslått, men fikk mindre sår.

Jeg jublet da jeg leste om Avant-Garden! Endelig noe som kunne hjelpe uten bivirkninger! Endre Vik er et geni!

Nå håper jeg bare dere kan sende meg en prøve på produktet! Da ville jeg være takknemlig.(Fra Avant-Garden A/S: Hun deltok i introduksjonskampanjen vår og fikk derfor en gratis vareprøve og gir oss tilbakemelding etter 6 mnd.)

Her er enda en tilbakemelding fra samme person:

Kjære Endre Vik!

Tusen takk for tablettene! Jeg har fått alle boksene du sendte.

Beklager så mye at jeg ikke svarte på ditt forrige brev! Grunnen var at etter de aller første jeg fikk fra deg med Avant-Garden var jeg ikke så veldig fornøyd. Jeg kjente stadig vekk at et munnsår var under huden min. Selv om jeg ikke fikk et utbrudd, og jeg lå 2 uker syk like etter at jeg begynte på tablettene. Etter en måned gikk jeg lei og sluttet å ta de. Men så, etter at jeg fikk brev fra deg med 2 nye bokser tenkte jeg at jeg skulle gi det ett nytt forsøk, det kunne jo hende at det ikke var på grunn av tablettene at jeg ble syk. Derfor tenkte jeg at jeg skulle vente med å svare på brevet ditt til jeg hadde gått på tablettene en stund og eventuelt sett noen resultater. Og nå ca. 2 måneder senere etter at jeg fikk det forrige brevet ditt ser jeg faktisk resultater! Bortsett fra at jeg lå syk i de to første dagene etter jeg begynte med tablettene, har jeg vært frisk! Og har ikke hatt herpesutbrudd på et halvt år! Vanligvis på denne årstiden blir jeg bestandig syk av influensa eller forkjølelse.

Men nå har jeg ikke vært forkjølet en gang! Men jeg merker med en gang hvis jeg har glemt å ta tablettene i noen dager, da er munnsåret der igjen og ”kiler” meg på haken, men før det rekker å bli utbrudd tar jeg Avant-Garden og det er borte til dagen etter. Det er helt fantastisk å slippe å ta de sterke legemedisinene hver gang jeg kjenner at jeg får munnsår. Nå slipper jeg alle bivirkningene, og legemedisinen er ikke akkurat billig, og nå om jeg er fylt 16 får jeg jo ikke dekt av staten heller. Når jeg fikk brevet fra deg tidligere i år oppmuntret det meg til ikke bare å begynne på Avant-Garden igjen, men også til å endre livsstilen min så godt jeg klarte. Begynte å trene regelmessig på helsestudio og prøver å spise sunnere men det er ikke alltid like lett. Så nå føler jeg meg mer opplagt, i bedre humør, sunnere, friskere og best av alt: Herpesfri.

Det med at jeg ikke spiser nok fett til frokost er nok riktig, derfor kjøpte jeg en boks med triomega når jeg begynte på Avant-Garden som jeg tar sammen med dem. Men det er akkurat blitt fri for, så Møllers Tran kapslene kom til perfekt tidspunkt. Tusen takk skal du ha. Men en liten minus med Avant-Garden tablettene, de er vanskelige å svelge! Jeg må knekke hver tablett i to for å klare å svelge dem. Og det er veldig tungvint. Og så må man ta så mange hver dag, føler meg nesten som en pillenarkoman. (Fra Avant-Garden A/S: Tablettene kan tygges).

Til slutt vil jeg takke enda en gang for boksene med Avant-Garden.

Tusen tusen takk! De har vært til stor hjelp og det kommer de til å være i framtiden også! Kommer til å fortsette med de boksene fra deg til de er tomme, etter det får jeg se om jeg har råd til å fortsette. Det er litt synd at Avant-Garden ikke er å få kjøpt på apoteket. Da hadde det kanskje vært mulighet for å få dekket beløpet av staten? Er ikke så godt kjent med lovene for akkurat det!

Enda en gang. Tusen takk for hjelpen!

Og så et nytt brev fra samme person:

Kjære Endre Vik.

Hei, tusen takk for Avant-Garden! De er fortsatt til stor hjelp!

Etter at jeg begynte med dem har jeg bare vært syk 2 ganger og hatt herpesutbrudd 1 gang, altså mye sjeldnere enn tidligere!

Ser du har fått nye reklamer på TV og i ukeblader, det er bra(stå på) forteller alle jeg kjenner hvor bra Avant-Garden er og anbefaler de av hele mitt hjerte!

Lykke til videre!

Og så et tredje brev fra samme person:

Titter innom Avant-Garden sidene og må bare enda en gang takke for all hjelpen du og disse fantastiske tablettene har gitt meg. Det er helt utrolig fantastisk å være herpesfri etter mange mange år med ekstreme plager! Har redusert daglig dose til 2-4 tabletter hver dag, så har enda mange tabletter stående. Selvfølgelig er det perioder innimellom hvor jeg er litt sløv(har gjerne noe med at man må ta så mange tabletter og de er vanskelig å svelge, ser du skriver at de kan tygges, men lukt og smak er ikke særlig fristende på tablettene) med å ta tablettene og jeg får munnsår, men dette er yderst sjeldent og ikke i nærheten av så ille som før jeg begynte med avant garden og nå forsvinner utbruddet etter en dag eller to, og det er ingen bekymring lengre.

Nå har også søsteren min som sliter med det samme begynt på tablettene, håper de vil hjelpe for henne også!

Anbefaler fortsatt Avant-Garden av hele mitt hjerte til alle jeg møter på med liknende problem.

*****

Har herpes-utbrudd 1-2 ganger i året som hver varer 10-14 dager. Tok 4 tabletter til frokost. Har mindre hoste, kvitt forkjølelse, i bedre form og i bedre humør. Huden er blitt bedre, mindre munntørrhet, færre utbrudd av håndeksem.

*****

Kvitt forkjølelse, blitt bedre av leddsmertene, kvitt giktfornemmelser. Jeg har i flere år hatt store plager av revmatisme. Er operert i begge knær og hofter. Går med krykker og har artrose i ryggen.

*****

Kvitt forkjølelse, kvitt leddsmerter, kvitt giktfornemmelser og i bedre form.

Har ikke vært forkjølet siden jeg begynte å ta Avant-Garden.

*****

Mine erfaringer med Avant-Garden:

Jeg er en dame på 63 år. Har hatt(og har) forskjellige plager. I mange år var jeg veldig plaget med forkjølelse, bronkitt og lungebetennelse. Høsten `02 anbefalte min søster meg å prøve Avant-Garden. Siden har jeg ikke vært forkjølet. Heller ingen andre sykdommer har jeg hatt.

Jeg begynte med 4 tabletter daglig, 2 x 2.

Siden gikk jeg over til 2 tabletter daglig. Dersom jeg kjenner noe ”gruff”, tar jeg 4 tabletter daglig noen dager. Da går det over.

Jeg er revmatiker. I perioder med mye smerter øker jeg dosen til 4 tabletter daglig for så å gå over til 2 tabletter igjen.

Jeg var hjerteoperert i vår `03. Etter 2 dager begynte jeg med Avant-Garden igjen. Med legens velsignelse. Det var meget viktig å ikke få noe forkjølelse etter operasjonen. Det gikk bra. Ingen forkjølelse eller andre problemer. Jeg mener å registrere at Avant-Garden virker forebyggende og styrker immunforsvaret. Det virker også på å ta ”lusen” av en begynnende forkjølelse.

Jeg kommer til å fortsette å ta dette produktet.

Dette har jeg tro på.

*****

Har Herpes-utbrudd 1-2 ganger i året som hver varer i 2 uker. Tok 3 tabletter for å bli kvitt utbruddene. Ble kvitt forkjølelse og er i bedre form.

Begynte med Avant-Garden i nov. `02. Var plaget med litt sår hals høst og vinter, har ikke vært plaget i år.

*****

Takker for boksen jeg fikk sist og for ny mulighet for å prøve nå. Min mann fikk den forrige, da han er mer plaget enn meg. Han får også sår i munnen – munnskold. Svært plagsomt. Han synes Avant-Garden hjalp ham, men det er vel for kort tid til å si noe bestemt. Muligheter nå gjør forsøket bedre, slik at vi virkelig kan finne ut av om det er Avant-Garden som hjalp. Jeg burde tatt dette selv, men det vil jo si 1 pk. i mnd. Ser frem til å motta Avant-Garden selv om jeg også nå vil la min mann være prøvekanin.

Med vennlig hilsen………………

*****

Til Avant-Garden

Takk for tilbudet, det kom akkurat i rett tid, som opplysning er jeg 64 år og har revmatisk Poloallenmyg i Temproatis atritt, gått på kortison i 5 år med nedsatt immunforsvar, lungebetennelse, bronkitt. Har ikke hatt dette siden jeg har tatt Avant-Garden. Har også blitt hjulpet med neglsopp på tærne. Har for første gang fått hjelp og tror på dette produktet og har selvfølgelig blitt avhengig av å ta det.

Har et barnebarn på 2 ½ år med stadig bronkitt, kan det hjelpe henne, er det farlig å ta dette? (Fra Avant-Garden A/S: Nei, det er ikke farlig. Det er sunt også for barn. Vi anbefaler 1 tablett pr. 20 kilos kroppsvekt). Jeg har anbefalt det til flere som er fornøyd.

*****

Til Avant-Garden

Vil takke for det flotte tilbudet. Jeg har selv brukt Avant-Garden i flere måneder og er meget fornøyd.

Mange av mine helse plager er bedre noen er helt borte.

Med vennlig hilsen og takk.

*****

Avant-Garden har jeg nå brukt siden det kom på markedet. Har ikke hatt bronkitt eller lungebetennelse siden jeg kom i gang med Avant-Garden. Leddsmertene er også blitt merkbart mindre.

*****

Har Herpes-utbrudd 3-4 ganger i året som hver varer i 14 dager. Tok 3 tabletter til frokost. Kvitt forkjølelse og kvitt hoste.

Jeg har brukt Avant-Garden i ca. 1 år og jeg har ikke vært forkjølet i denne tiden og har heller ikke hatt munnsår som gjerne følger forkjølelsen.

*****

Har Herpes-utbrudd 6-7 ganger i året som hver varer i 8 dager. Tok 2 tabletter til frokost. Kvitt forkjølelse, kvitt bronkitt og kvitt lungebetennelse.

Jeg har tatt Avant-Garden siden årsskiftet, 2 til frokost + Møllers dobbel omega 3 hver dag. Jeg har sterkt nedsatt lungefunksjon, har ikke hatt bronkitt eller lungebetennelse siden. Avant-Garden er ett unikt produkt for lungesyke. Jeg anbefaler det på det varmeste.

*****

Før mange Herpes utbrudd, ikke nå lenger, etter at jeg begynte med Avant-Garden. Ingen hoste, kvitt forkjølelse, kvitt bronkitt, kvitt leddsmerter, kvitt giktfornemmelser. Jeg er i bedre form. Eg har kunnet redusere allergimedisinene til det halve. Jeg kvitt elveblæst odem. Min fastlege er meget fornøyet med min positive utvikling. Jeg er 80 år gammel og føler meg 20 år yngre, noe også mine venner bekrefter.

*****

Hadde utbrudd av Herpes 10-12 ganger i året, før Avant-Garden. Jeg tar 4 tabletter til frokost og 3 til middag når jeg føler for det. Kvitt forkjølelse. Jeg er i bedre form. I bedre humør. Allmentilstanden er jevnt over bedre.

*****

Hadde før Avant-Garden, utbrudd av herpes 6-7 ganger i året i 1-2 uker.

Jeg tar 3 tabletter til frokost for å forebygge mot herpes nå. Jeg er i bedre form. Har ikke hatt herpes-utbrudd siden jeg begynte med Avant-Garden. Heller ikke forkjølet. Bedre generell helsetilstand. Mer opplagt.

*****

Jeg har i mange år hatt flere Herpes-utbrudd i måneden, ca. 1 uke om gangen. Jeg måtte ta 3 tabletter til frokost hver dag og i kortere perioder 4 tabletter til frokost. Jeg har vært plaget med Herpes-utbrudd på hoften, med sterke smerter. Avant-Garden har hjulpet meg. Med hilsen og takk.

*****

Hadde herpes-utbrudd 2 til 3 ganger i året ca. 7 dager. Jeg måtte ta 4 tabletter til frokost for å bli kvitt dem. Mindre hoste, kvitt forkjølelse. Delvis kvitt giktfornemmelser. Hår og negler er blitt sterkere og utbrudd av munnsår er blitt borte, så det er kjempefint.

*****

Før hadde jeg Herpes-utbrudd ca.20 ganger i året, ca.14 dager om gangen. Det vil i praksis si nesten hele året. Siden jeg begynte med Avant-Garden for 3 måneder siden har jeg ikke hatt et eneste utbrudd. I denne tiden har jeg tatt 4 tabletter til frokost og 3 tabletter til middag. Jeg har mindre hoste og er kvitt forkjølelse og bronkitt.

*****

Jeg har bedre pust, ikke sår hals med opphovnede kjertler, som før var en stadig plage. Jeg har dårlig hørsel og synes faktisk at det skjer noe på det området også, men er ikke helt sikker enda. Har brukt Avant-Garden i tre måneder.

*****

Før jeg begynte med Avant-Garden hadde jeg Herpes-utbrudd ca.20 ganger i året og da 14 dager om gangen. Jeg er også kvitt forkjølelse og jeg føler meg i bedre form og er i bedre humør. Mine kommentarer er: Jeg har ikke hatt Herpes-utbrudd siden jeg begynte med Avant-Garden, det er som å bli født på ny.

*****

Ble kvitt herpes-utbruddet ved å ta 4 stk. Avant-Garden til frokost hver dag. Kvitt forkjølelse, kvitt leddsmerter, kvitt bronkitt, kvitt giktfornemmelser. Føler meg i bedre form og i bedre humør. Jeg har ikke hatt urinveisinfeksjon, herpes 1, forkjølelse eller bronkitt og bihulebetennelse som jeg ellers har vært plaget med. Jeg har ikke spist en eneste penselin ell. antibiotika i hele vinter. Dette er første vinteren jeg har vært frisk på mange, mange år. Tusen, tusen takk, for denne vidunder tabletten.

*****

Har ikke hatt herpesutbrudd, før hadde jeg utbrudd 2-3 ganger i året. Føler meg i bedre form og i bedre humør.

*****

Siden jeg begynte med Avant-Garden har jeg ikke hatt noen herpes utbrudd og har ikke vært forkjølet eller syk. Har fått mange av slekt og venner til å begynne med Avant-Garden. De synes jeg har blitt så sprek. Min lege anbefaler pasienter å bruke det. Han var veldig begeistret over mine prøver. I bedre form og i bedre humør. Jeg har blitt mye bedre av alle mine plager. Hele allmentilstanden er fin. Min lege er som sagt meget begeistret for dette kosttilskuddet og ber meg fortsette.

Takk for denne måten å få tilsendt pakken med Avant-Garden på. Jeg sparer jo mange penger.

*****

Herpes borte etter 3 Avant-Garden daglig. Kvitt hoste og giktfornemmelse. I bedre form og i bedre humør.

*****

Etter Avant-Garden ikke noe utbrudd av Herpes, det forsvant helt. Tok 4 tabletter til frokost og 3 til middag. Mindre hoste, kvitt forkjølelse, kvitt influensa, kvitt lungebetennelse, kvitt luftveisinfeksjoner. Føler meg i bedre form. Humøret og livskvaliteten er helt på topp.

Leddsmertene er stort sett borte. Gav også min sønn Avant-Garden, han sier at han ble i bedre humør.

*****

Fikk herpes-utbrudd med en gang jeg sluttet med Avant-Garden, måtte begynne igjen. Kvitt hoste, forkjølelse, bronkitt og mindre leddsmerter. I bedre form og i bedre humør.

*****

Tar 1 tabl. hver dag – kjenner jeg at det kommer et utbrudd tar jeg 3 tabl. i et par dager – ingen utbrudd har bryti ut. Har ikke hatt herpes sår etter at jeg begynte med Avant-Garden, ikke vært forkjølet eller hatt influensa i vinter.

*****

Hadde tidligere 15-20 herpes-utbrudd i året hvor hvert utbrudd varte fra 7-14 dager. Har ikke utbrudd. Mindre hoste, kvitt forkjølelse, kvitt bronkitt, kvitt influensa, kvitt lungebetennelse og luftveisinfeksjoner. Føler meg i bedre form, i bedre humør. På nåværende tidspunkt kan jeg si at jeg ikke har hatt en forkjølelse denne vinteren. Jeg startet med 5 piller om dagen(m/omega 3 fettsyrer: 2 piller). Man må være tålmodig. Etter ca. ½ år med 5 piller gikk jeg ned til 2, som jeg fortsatt tar. Jeg har diagnosen asmatisk bronkitt + jeg er allergiker. Både inhalator + allergipiller ”ligger i skuffen”. Herpes simplex har jeg ”følt” 2 ganger i løpet av siste år som varme og ømhet i høyre kinn. (Nese, kinn, munn/hake var før angrepet, høyre side. Fikk pencelin før – men utviklet allergi mot det).

*****

Hadde tidligere ca. 20 herpes-utbrudd i året som hver hadde en varighet på 14 dager. Jeg har ikke hatt utbrudd siden jeg begynte med Avant-Garden, det er som å være født på ny. Kvitt forkjølelse, i bedre form og i bedre humør.

*****

Kvitt forkjølelse, mindre hoste, i bedre form. Har ikkje hatt Herpesutbrudd sidan eg begynte å ta tablettene, heller ikkje forkjølt. Bedre generell helsetilstand. Meir opplagd.

*****

Herpesutslaga blir mindre hyppige og varer kortare. Allmentilstanden er jamt over mye bedre.

*****

Jeg har tatt kun 2 boxer Avant-Garden. Jeg har ikke hatt Herpes(forkjølelsessår) eller noen andre plager siden jeg begynte med produktet. Ved lengre tids bruk vil virkningene gjøre seg tydeligere. Jeg har tatt Zinaxzin for leddgiktplager, dette har jeg sluttet med.

*****

Hadde tidligere 1-2 utbrudd med Herpes i året som hvert varte i 1-2 uker. Har ikke problemer med Herpes lengre. Kvitt forkjølelse, i bedre form og i bedre humør. Var før plaget med bihuleinfeksjon, er nå blitt mye bedre.

*****

Jeg har 8-10 Herpes-utbrudd i året som hver varer i 2-3 uker. Tok 4 tabl. til frokost og 3 tabletter til middag for å bli kvitt Herpes. Ble også kvitt forkjølelse og luftveisinfeksjoner. Har en revmatisk lidelse som svekket motstandskraften min, også mye p.g.a. medisinene jeg får.

Jeg synes Avant-Garden har hjulpet meg i løpet av de 2 årene jeg har brukt dem.

*****

Har Herpes-utbrudd ca. 2 ganger i året som varer i en uke. Jeg ble kvitt Herpes ved å ta 4 tabletter til frokost og i tillegg 3 tabletter til middag. Har mindre hoste, kvitt forkjølelse og influensa. Jeg tar Avant-Garden hvis forkjølelse eller influensa er på vei, eller jeg er sammen med noen som er syke. Jeg har unngått å bli syk i lang tid.

*****

Har kanskje 5 Herpes-utbrudd i året. De varer under en uke. Tok 4 tabl. til frokost og 3 til middag. Har fått mindre hoste, kvitt forkjølelse og influensa. Er i merkbart bedre form og har bedre humør og livskvalitet. Har hatt 2 tøffe år psykisk og tror bestemt at jeg ville hatt mye virus og forkjølelser hvis jeg ikke hadde tatt Avant-Garden. Det har blitt bemerka at jeg er veldig lite syk.

Jeg har Herpes simplex-utbrudd 3-5 ganger i året. Hvert utbrudd varer 2-3 uker. Jeg har ikke utbrudd nå. Jeg ble kvitt Herpes simplex ved å ta 4 tabletter til frokost.
Har mindre hoste og føler meg i bedre form. Føler at jeg har bedre humør og bedre livskvalitet.

*****

Har ikke hatt Herpes-utbrudd siste år. Jeg ble kvitt Herpes ved å ta 4 tabletter til frokost.
Min erfaring med Avant-Garden er at den holder hva den lover. Jeg har ikke hatt Herpes-utbrudd siste år, heller ikke forkjølelse eller influensa – omgås jeg folk med virussykdom tar jeg 5 tabl. Og hittil har det vært nok til å holde meg frisk.

*****

Jeg var veldig plaget med Herpesutbrudd på leppene. Jeg har tatt 4 tabletter hver dag fra høsten 2005 og har ikke hatt Herpesutbrudd siden september 2005. Jeg har heller ikke vært plaget med forkjølelse, noe som nesten hver gang førte til Herpesutbrudd.

Jeg er veldig takknemlig for at dette har hjulpet meg til en bedre hverdag.

*****

Jeg kan si at preparatet synes å ha en positiv virkning for meg. Jeg hadde for noen år siden et utbrudd av helvetesild, og etter den tid begynte jeg å få intense kløinger på forskjellige steder på kroppen. Etter at jeg begynte med Avant-Garden har jeg blitt kvitt dette.
For noen uker siden var jeg innlagt 3 døgn på sykehus uten å få brukt tablettene, og da kom kløen tilbake, for å forsvinne igjen når jeg fikk brukt tablettene.
Jeg antar at dette kan være av interesse for Dere.

*****

Hej dere på Avant-Garden..

Jeg har nu brugt Avant-Garden i ca. 1 år og er ganske fornøyd med pillerne.
Jeg har Herpes på kønsdelene og efter jeg begyndte på pillerne har jeg ikke haft et eneste utbrud.. FLOT !!